OPTIE #2

 CAVAS module

Bekijk Optie #3

OPTIE #2

Een hoogwaardig, gezond en veilig binnenklimaat

Op een groot aantal bestaande locaties blijken de huidige installaties ‘op papier’ aan de normen te voldoen of zelfs door achterstallig onderhoud ondermaats te functioneren. Het gevaar van ‘dead-air-pockets’ is zelfs bij een goed werkende installatie aanwezig. Om dit adequaat te verhelpen, zonder de gehele luchtventilatie installatie te moeten aanpassen tegen aanzienlijke kosten, is het Certified Antivirus Airsystem© ontwikkeld.

Met deze optie ontvang je de module. Deze easy-install module is overal toe te passen door montage op het plafond of op een standaard (met of zonder wieltjes). Door middel van buizen, bochten en roosters kan de uitblaas en circulatie in een ruimte geoptimaliseerd worden. Eén module kan gemiddeld een ruimte van 60 – 80 m2 bestrijken. Makkelijk te bedienen via een remote-control of instelbaar met een tijdschakelaar (optioneel).

Het systeem werkt op basis van een hoogwaardig HEPA-filter (klasse H13) in combinatie met een geavanceerde AOP-HR luchtdesinfectie unit (bipolaire ionisatie). Het richt zich op een breed spectrum van luchtverontreinigingen in de toegepaste ruimtes waarbij deze maximaal gereduceerd en omgezet worden in zuurstof en waterstof. Elke kubieke centimeter lucht van de te ventileren ruimte of zone (dead-air-pockets) wordt proactief behandelt. Let wel, de ruimte dient minimaal volgens het (nu geldende) bouwbesluit geventileerd te worden. Verontreinigingen en infectueuze deeltjes -in de lucht en op oppervlakten- worden 96% tot 99% verminderd door het Certified Antivirus Airsystem©. Het resultaat is een hoogwaardig, gezond en veilig binnenklimaat.

De filters worden 4x jaarlijks (voorlopige frequentie) vervangen en worden binnen het Certified Antivirus Airsystem© stappenplan 1x per kwartaal toegezonden.

Vraag om informatie betreft losse module

Wij kunnen je helpen!

Kantoor

Jutfaseweg 224a
3522 HS Utrecht

Openingstijden

M-V: 8:30 - 17:00
Z-Z: Gesloten