OPTIE #1

Certificering

Het afgegeven Certified Antivirus Airsystem© Certificaat

rapport testresultaten – vermelding site ‘veilige locatie’ – deursticker

Bekijk Optie #2

OPTIE #1

De eerste stap naar een schone omgeving

CERTIFICERING
Stap één van het Certified Antivirus Airsystem© is het uitvoeren van een luchtzuiveringstest in het bedrijf op locatie. Alle werk en of publieke ruimtes worden middels de Antivirus Airsystem© blauwe-rook-test onderzocht op snelheid van luchtzuivering en zogeheten ‘dead air pockets’. Aan de hand van deze test en een optische beoordeling van de installatie wordt een certificaat of een rapport met aanbevelingen, om te komen tot een goedkeuring, afgegeven.

Het afgegeven Certified Antivirus Airsystem© Certificaat bestaat uit een ingelijst rapport met testresultaten van de locatie (m3, luchtzuiveringstijd en aantallen toegepaste maatregelen) aangevuld met de wetenschappelijke onderbouwing van het Certified Antivirus Airsystem©. Twee verschillende QR-codes zullen online toegang geven tot het rapport van de locatie en de onderzoekresultaten van de AOP HR luchtdesinfectie unit.

Dit rapport, samen met de bijgeleverde Certified Antivirus Airsystem© deursticker, goed zichtbaar bij de entree van uw kantoor of horecazaak geeft direct een positief en betrouwbaar signaal af.

Vraag om informatie betreft certificering

Wij kunnen je helpen!

Kantoor

Jutfaseweg 224a
3522 HS Utrecht

Openingstijden

M-V: 8:30 - 17:00
Z-Z: Gesloten